Salam semua... saya Cik Hana.. 

Saya inginkin kongsikan bagaimana produk FLP ini dapat membantu saya selesaikan masalah kesihatan dengan cepat dan selamat!

 

Sebelum ni saya ada masalah RABUN dan pernah membuat rawatan laser LASIK. Selepas rawatan tersebut saya perlu datang 5x untuk test mata mengikut jadual dalam masa setahun. Malangnya power saya tak stabil turun naik saya cuba ambil suplemen mata tapi tak beberapa berkesan.  Seterusnya POWER saya semakin menurun test pada kali ke 2, ke 3 dan ke 4. Doktor mencadangkan agar saya membuat LASIK semula. Walaupun free sebab ada Waranti Lifetime.. saya minta tangguhkan dulu tak sanggup nak buat lagi.. pedih bila bius kat mata dah hilang. Saya mencuba pelbagai suplemen mata lagi sehinggalah saya jumpa produk FLP Aloe Nectar Beri. 

 

Saya mencuba produk ini kerana dalam masa yang sama saya mengalami masalah PEMBUANGAN AIR BESAR. Jadi produk ini boleh merawat MATA dan USUS. Syukur Alhamdulillah 2 masalah saya selesai. Saya dapat membuang dengan lebih selesa kerana sebelum ini perut saya memulas-memulas, meneran bila nak membuang. Kadang2 banyak kali saya tak dapat membuangnya. 

 

Kali ke 5 saya bejumpa doktor untuk Test Mata ada 3 steps ye.. Alhamdulillah semua steps mendapat results yang memberangsangkan. Doktor cakap banyak peningkatan dan tak perlu LASIK. Saya akan terus kekal mengambil suplemen ini untuk demi kesihatan saya pada masa akan datang.

 

Saya beritahu pada agen.. mereka cakap bila USUS KOTOR BERTOKSIN.. makanlah apa2 produk yang bagus ke, mahal ke.. ianya akan menghalang banyak proses pencernaan dan kita akan kurang mendapat khasiat tersebut!

 

sisa makanan yang melalui usus pastinya tidak semua akan dikeluarkan sebagai najis. Ada sisa makanan yang mendap dan melekat di celah penlipatan usus yang panjang itu dan menjadi kerak bertoksin.

 

“Sabda Rasullullah – “Perut adalah punca segala penyakit”

 

Bahan toksin dari sisa mendapan makanan yang melekat pada dinding usus akan diserap kembali ke dalam saluran darah dan menyebabkan penyakit. Sebab itu kita perlu cuci usus kita.

 

Patutlah saya makan macam2 suplemen mata tak menjadi rupa-rupanya usus saya bermasalah dan ianya menyekat setiap khasiat yang saya ambil. FLP juga memberi saya tenaga, kulit pun makin cantik dan cerah!

 

Ni gambar saya sendiri tau!!!

 

my pic

 

JOM CUCI USUS!

SUPAYA ANDA SIHAT BERTENAGA!

 

CEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT!

BERIKHTIARLAH SEMBUHKAN PENYAKIT! 


INSYALLAH!!!

 

 

 

Khidmat Nasihat Percuma!

Whatsapp "FLP" KE 012-2431975 SEKARANG!